Din finansielle GPS: Brug ViewALL!

ViewALL samler dine økonomiske data på et sted, hvilket betyder, at du slipper for at navigere mellem forskellige platforme eller tjenester for at få en komplet oversigt over realkredit, boliglån, pension, investeringer, opsparing, selskabsmidler, fremtidsfuldmagter, testamenter med mere.

Forenkler komplekse data

 • Enkelt og letforståelig: ViewAll præsenterer dine finansielle data på en måde, der er nem at forstå, uanset dit kendskab til økonomi, hvilket gør det tilgængeligt og brugervenligt.

Økonomisk Indsigt og Kontrol

 • Øjeblikkelig Indsigt: ViewALL giver dig et øjeblikkeligt billede af din nuværende formue og økonomiske situation.
 • Vurdér og Simulér: ViewALL hjælper dig med at simulere muligheder og risici ud fra din rådgivers input. Dette er med til at styrke dit beslutningsgrundlag og dine kompetencer.
 • Løbende overvågning: ViewALL overvåger eksempelvis dine realkreditlån og pensionsprodukter, så du automatisk får besked, når der er mulighed for at tilpasse og optimere. Det kan være med til at reducere din restgæld, sikre en bedre rente og øge din pensionsudbetaling.
 • Fremadskuende Perspektiv: ViewALL giver dig værktøjer til at forstå og eventuelt tilpasse din økonomiske fremtid baseret på nuværende data og markedsdata.

Tidsbesparelse og Effektivitet

 • Effektivitetsgevinst: Spar tid ved at have alle dine finansielle og livsoplysninger og analyser tilgængelige ét sted i stedet for at skulle samle information fra forskellige kilder.
 • Lettilgængelig: Hurtig og let adgang til dine data, uanset hvor du er, hvilket betyder, at du altid kan holde dig opdateret om din økonomiske status med mere.

Planlægning og Beslutningstagning

 • Informeret Beslutningstagning: Med et samlet ”ViewAll” og indsigt i din økonomi m.m., bliver du i stand til at træffe endnu bedre og mere informerede beslutninger omkring din økonomi på den korte og lange bane.
 • Planlægningsværktøj: Værktøjer til at hjælpe dig med at planlægge og styre din økonomi effektivt, så du kan nå dine økonomiske mål.

“Sikker og præcis”

 • Sikker Datahåndtering: Dine økonomiske data er følsomme oplysninger, hvorfor ViewAll tilbyder dig en sikker platform, der beskytter dine data med sikker adgang via MitID.
 • Præcis Information: ViewAll giver dig mulighed for at anvende nøjagtige data og ViewAlls analyser hjælper dig med et komplet og reelt billede af din økonomi, som hjælper dig med at træffe endnu bedre og mere informerede beslutninger.

Med ovenstående aspekter giver ViewALL dig ikke kun et klart og enkelt overblik over din nuværende finansielle situation, ViewALL styrker din formueindsigt – hver dag!

kundeudtalelses tegn

Verdens bedste formueværktøj

”Jeg har altid følt mig overvældet af min økonomi, indtil jeg begyndte at bruge ViewAll.

Det har hjulpet med at få styr på mine penge, reducere stress og træffe endnu bedre beslutninger.

Nu føler jeg mig mere selvsikker i forhold til min økonomiske fremtid. Jeg kan ikke anbefale det nok!”

kundeudtalelses tegn

Helle Helgesen

Sygeplejeske OUH

Oplev letheden og overblikket

ViewAll giver dig kontrol over din økonomi ved at sammenligne boliglån, aktier, pensioner og gæld.

#1 Udgiftsløsning i Europa