Sådan opretter du dine investeringer på ViewAll

Med ViewAll kan du oprette investeringer på tværs af banker og handelsplatforme, og vi anbefaler at du opretter dine investeringer med “automatisk opdatering”, så prisen på dine investeringer opdateres hver nat.

Har du problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte Kundeservice ved at trykke på det lille spørgsmålstegn nederst til højre på alle siderne.

Sådan opretter du en investering med “automatisk opdatering”

Vi anbefaler, at dine investeringer er oprettet med ”automatisk opdatering”, så sikrer ViewAll at du altid har en opdateret værdi at din samlede portefølje, da kurserne opdateres hver nat.


Når der søges, søges der default efter aktier – hvis du f.eks. skal oprette en obligations investering eller en investeringsforening, skal du først klikke på ”vis filtre” og så fjerne ”Equity”, og du kan søge i alle 25.000 forskellige investeringer vi har i vores system.

Sådan opretter du en investering manuelt

Hvis du har en puljeinvestering i banken, eller ikke kan finde din investering, kan du oprette investeringen manuelt. Du opretter manuelle investeringer ved at klikke på linket ”Tilføj investeringer manuelt”.

Mit depot er Nordnet – Hvor finder jeg de informationer jeg skal bruge?

Når du skal oprette din investering hos ViewAll, skal du bruge en oversigt over de investeringer du har i dit depot.

Hvis dine papirer er hos Nordnet, kan du med fordel gøre følgende:

  • Log ind på Nordnet
  • Gå til Deportoversigten
  • Vælg en investering og på siden finder du information du skal bruge

Du kan også vælge ”om virksomheden”, og her kan du finde ISIN nr. som du også kan indtaste når du søger

Har du problemer eller spørgsmål, kan du altid kontakte Kundeservice ved at trykke på det lille spørgsmålstegn nederst til højre på alle siderne.

Kan jeg få hjælp til at oprette mine investeringer?

Hvis du gerne vi have hjælpe til at få oprettet din portefølje , så kan du få en ViewAll rådgiver til at oprette dem for dig. 

Hvis du har Nordnet som Depot – så gør følgende:

  • Log ind på Nordnet
  • Vælg Transaktioner og Notaer fra menuen
  • Sæt startdatoen lang tilbage og klik på Eksporter CSV
  • Inde i Viewall – gå til investeringer og klik på ”Få rådgiver til at oprette dine Investeringer”
  • Vedhæft filen fra Nordnet og tryk Send
Hvilke aktier, obligationer mv. er tilgængeligt?

ViewAll har adgang til 220.000 forskellige finansielle Instrumenter – herunder aktier og obligationer, investeringsforeninger mv.

Hvad er et ”Instrument”?

Et ”Instrument” er fællesbetegnelsen for noget man kan investere i – dvs. en aktie, obligation, fond, ETF mv.

Hvor tit bliver kurserne opdateret?

ViewAlls kurser bliver opdateret hver nat med den seneste kurs ved børsens lukketid. Når du opretter en Investering, vil dagens kurs starte med at være 0, ind til prisen bliver opdateret efter midnat. Så du kan komme tilbage i morgen og se hvad kursen er.

Jeg kan ikke finde min investering når jeg søger?

Kan du ikke finde investeringen i vores database, så kan du altid oprette en manuel investering. Forskellen på en Manuel og Automatisk investering er at kursen på den Manuelle investering ikke opdateres automatisk hver nat. Du skal derfor selv holde kursen opdateret, hvis du vil sikre dig at dit økonomiske overblik er opdateret.